Diensten

Onze Diensten

Voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft, kan Maxservices BV een oplossing bieden. Wij werken uw bouw wind- en waterdicht af, inclusief laatste innovatietechnieken.

Naukerige Planning​​
Deadlines Naleven​
Perfecte Uitvoering​
Competitieve Prijzen

Werken

Vloerinstallatie​​

Dat de vloer van uw interieur in grote mate bepalend is voor de uitstraling en de sfeer van uw woning, daar zijn velen het over eens.

Raaminstallatie

Bent u op zoek naar een aannemer om uw ramen en deuren te monteren? Bij Maxservices BV bent u aan het juiste adres.

Verwarming

Wil je een zo laag mogelijke energiefactuur en tegelijk een groot warmtecomfort in je woning? Dan is een efficiënte verwarmingsinstallatie essentieel.​

Betonwerken

Maxservices BV voert alle betonwerken uit. Onze expertise staat garant voor een perfecte uitvoering en dit steeds tegen de beste prijs.

Gyprocwerken

Ben je van plan nieuwe wanden of plafonds te laten plaatsen in gipskarton, dan ben je bij Maxservices BV op de juiste plaats!

Metselwerken​​

Een aanbouw uitbreiding aan uw woning laten metselen? Een tuinmuurtje metselen in uw tuin? Metselwerk van uw buitenmuren? Een extra garage? Maxservices BV is uw dienst. Voor grote en kleine metselwerken.

Maak Een Afspraak​

De bouwwereld verandert constant. Door de jaren hebben we geleerd met verandering om te gaan. Wij blijven deze veranderingen volgen en bundelen voor u de informatie in ons vakgebied.
Wij gieten het in duurzame oplossingen voor uw project.