Over Ons

We Bouwen Uw Visie

U kunt bij Maxservices BV terecht voor nieuwbouw, uitbreiding en renovatie, zowel voor ruwbouw- als voor sleutel-op-de-deurprojecten. Wj bouwen in zowel beton als staal.

Maxservices BV bouwt tijdloos, flexibel en vooral groeibestendig aan een gebouw dat meegroeit met uw activiteiten. De realisatie zelf doen we volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de sector. 

Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en u spoedig kunt genieten van uw gebouw. Daarbij staat de kwaliteit steeds hoog in het vaandel: wij werken met de beste materialen en leveren de fijnste afwerking. Het resultaat is steeds duurzaam, mooi en waardevast.

Wat Bieden Wij Aan:

Maxservices BV onderscheidt zich ten opzichte van andere bouwbedrijven door zijn toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp- en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie.

Werken Met een Architect

Heeft jouw bouwproject een omgevingsvergunning nodig, dan kan je niet zonder architect. Maar dat is mis­schien wel de flauwste reden. Bouwen en verbouwen is in veel gevallen complex.

Ruwbouw ​

Met de ruwbouw begint de echte start van het verbouwavontuur waar je zolang naar hebt uitgekeken. Het vormt de basis voor de verdere woning en is dus een zeer belangrijke fase tijdens de renovatie. Naast het (laten) uitvoeren van tal van afbraakwerken, zal je nu ook knopen moeten doorhakken.

Gevelrenovatie​

Jouw gevel, het visitekaartje van de woning. Wat zijn de mogelijkheden? Je wil dat hij er goed onderhouden en mooi blijft uitzien. De muur kan aan renovatie toe zijn, of je wenst hem een nieuw uiterlijk toe. Soms zijn herstellingswerken nodig. Welke kosten brengen deze werken met zich mee? Welke premies verlichten het financiële plaatje?

Maak Een Afspraak​

De bouwwereld verandert constant. Door de jaren hebben we geleerd met verandering om te gaan. Wij blijven deze veranderingen volgen en bundelen voor u de informatie in ons vakgebied.
Wij gieten het in duurzame oplossingen voor uw project